دانلود و خرید کتاب آسمانی هیات تحریریه موسسه فرهنگی مطالعاتی شمس الشموس
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب آسمانی

«آسمانی» از آثار پژوهشی هیأت تحریریه مؤسسۀ فرهنگی مطالعاتی شمس‌الشموس است و به زندگی و اندیشه‌های آیت‌الله محمدعلی شاه‌آبادی(۱۳۲۸-۱۲۵۳) می‌پردازد. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: زندگی آیت‌الله شاه‌آبادی را می‌توانیم به شش دورۀ زمانی تقسیم کنیم: الف. دوران ۱۲ سالۀ کودکی و نوجوانی که در اصفهان اقامت داشتند و مقدمات علوم حوزوی را نزد پدر و برادر بزرگوارشان و سایر علما و اساتید اصفهان آغاز می‌کنند. ب. دورۀ بعدی اقامت ۱۶ ساله در تهران است که از محضر اساتید دیگری از جمله آیت‌الله میرزا ابوالحسن طباطبایی اصفهانی مشهور به میرزای جلوه (استاد فلسفه) ، میرزا هاشم گیلانی اشکوری (استاد عرفان) و آیت‌الله میرزا محمدحسن آشتیانی (استاد فقه و اصول) بهره‌ها می‌برند. ایشان اجازۀ اجتهادشان را در همین دوره در سن هجده سالگی دریافت می‌کنند و تا سن ۲۸ سالگی اقامت و تحصیلشان در تهران ادامه پیدا می‌کند و آن‌گاه به اصفهان می‌رود و دو سال در آنجا اقامت می‌کند. ج. دورۀ سوم زندگی ایشان از سن سی سالگی آغاز می‌شود که برای تکمیل علوم خویش به نجف اشرف و سایر عتبات سفر کرده، مدت هفت سال در نجف اقامت می‌کنند و از محضر بزرگانی نظیر آیت‌الله ملا محمدکاظم خراسانی (صاحب کفایه)، آیت‌الله شیخ فتح‌الله شریعت اصفهانی (شیخ‌الشریعه) و... بهره‌ها می‌برند. د. دورۀ چهارم اقامت ۱۷ سالۀ ایشان در تهران است که در این ایام به فعالیت‌های علمی و تبلیغی و مبارزاتی با حکومت وقت اشتغال داشتند. ه. ا. دورۀ پنجم سفر به قم و اقامت در این شهر است که حدود ۷ سال طول کشید. در این دوره ایشان به تدریس و اشتغالات علمی و معنوی مشغول بودند. و. دورۀ ششم حیاتشان بازگشت به تهران و اقامت در آن شهر تا پایان عمر مبارکشان بود که با اوج مبارزات سیاسی و فعالیت‌های اجتماعی ایشان مقارن بود و حدود ۱۵ سال طول کشید.

نظرات کاربران

آوا
۱۳۹۵/۱۲/۲۰

بسیار عالی بود. لطفا از زندگی بزرگان بیشتر بگذارید.

بریده‌هایی از کتاب
مشاهده همه (۱۱)
«اساس دین حب حضرت صدیقه (س) است.
mim_mahdy
قریب به یقین است که یاحسین یکی از اسماء اعظم الهی است.
monalisa
برترین مردم کسی است که به عبادت خدا عشق بورزد و برای آن آغوش باز کند و از جان آن را دوست بدارد و با بدن خود بدان بپردازد و به چیز دیگر اشتغال نیابد، چنین کسی را اندیشۀ آن نخواهد بود که دنیایش با آسایش و راحتی بگذرد یا با سختی و مشقت.»
zeynab
«یکی از دوستانم به نام آقای قهرمانی جهت تحصیل علم از قوچان به تهران می‌آیند. ایشان یک شب خواب می‌بیند حضرت علی (ع) به وی می‌فرمایند: ثُمّ قُم فَاستَقِم. وقتی از خواب بیدار می‌شود، با خود می‌گوید: باید امروز کسی را پیدا کنم که بتوانم بهرۀ کافی از او ببرم. آن روز وقتی وارد شبستان مسجد جامع می‌شود، یک روحانی را می‌بیند که مشغول تدریس است. همان لحظه جمله‌ای که از حضرت علی (ع) در خواب شنیده بود بر زبان آن روحانی جاری می‌شود: ثُمّ قُم فَاستَقِم. با شنیدن این کلام عزم را جزم می‌کند و برای تحصیل علم خدمت آن روحانی می‌رسد و آن روحانی کسی جز آیت‌الله شاه‌آبادی نبود و ایشان تا آخر از شاگردان آیت‌الله شاه‌آبادی می‌مانند.»
javad
«یک روز بعد‌ از نماز جماعت یک مرد‌ روستایی به خدمت ‌آیت‌الله شاه‌آبادی می‌رسد و می‌گوید: هر وقت من نمازم را به شما اقتدا می‌کنم، سیدی را می‌بینم که جلوتر از شما به نماز می‌ایستند. آقا از او می‌پرسند: شغل شما چیست؟ او می‌گوید: مرد کشاورزی هستم که از یکی از روستاهای ورامین محصولات خود را به شهر می‌آورم و می‌فروشم. آقا پرسیدند: غذا چه می‌خوری؟ روستایی پاسخ می‌دهد: از محصولات خودم. روز بعد همان مرد خدمت آقای شاه‌آبادی می‌رسد و عرض می‌کند که من امروز آن سید را ندیدم. آقای شاه‌آبادی می‌پرسند: امروز غذا چه خورده‌ای؟ مرد روستایی پاسخ می‌دهد که از بازار تهیه کردم. آقای شاه‌آبادی می‌فرمایند: به همین دلیل است که آن سید را ندیده‌ای!»
javad
اصولاً روش تربیتی‌شان این بود که هیچ‌وقت تکلیف سخت به ما نمی‌کردند، مثلاً به من می‌گفتند که دعای کمیل را حفظ کن، بعد از آن نمی‌پرسیدند حفظ کردی یا نه، من خودم که حفظ شدم به ایشان گفتم که دعای کمیل را حفظ کردم. فشار نمی‌آوردند روی ما. می‌گفت بابا، برو این کار را بکن. ما هم می‌دیدیم بابا دوست دارد می‌رفتیم می‌کردیم.
hanisa
ما باید کاری کنیم که حضرت سیدالشهداء (ع) بیاید سراغ ما و ملائکه نقاله ما را خدمت امیرالمؤمنین و امام ‌حسین (ع) ببرند و این ارزش دارد و الا همه آن‌هایی که قصد کشتن امام حسین (ع) را داشتند و آمدند کربلا و کشته شدند، همۀ همان‌جا دفن شدند. ما باید کاری کنیم که امام حسین (ع) را به خودمان‌ جذب کنیم. امیرالمؤمنین (ع) جذب ما بشود و آن به اعمالمان است و لذا هرجا می‌خواهند دفن کنند، دفن کنند
کاربر ۵۴۱۱۴۶۲
اگر در بین راه یک بچه جلوی ایشان را می‌گرفت و یک ساعت از ایشان سؤال می‌کرد، می‌ایستاد و به سؤالاتش پاسخ می‌داد و حیا مانع می‌شد که صحبت را قطع کند و به راهش ادامه دهد.»
hanisa
یک شب که برف زیادی آمده بود، آقای شاه‌آبادی پشت در می‌مانند و همان‌جا برف‌های پشت در مسجد را کنار می‌زنند و تا اذان صبح به نمازشب می‌ایستند. موقع اذان که خادم در را باز می‌کند و می‌بیند آقا نماز را پشت در خوانده، عذرخواهی می‌کند اما آقا می‌گوید: تو خواب بودی و تکلیفی بر تو نیست.»
hanisa
حاضر می‌شود ساعاتی در برف زمستانی پشت در مسجد به نماز بایستد اما در نزند تا مبادا خادم مسجد از خواب بیدار شود و به خاطر او کسی به تکلف بیفتد و همۀ این‌ها ویژگی کسانی است که از تنگنا و حصار نفس و هواخواهی خود رها شده‌اند
hanisa

حجم

۵۶۸٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۲۴۰ صفحه

حجم

۵۶۸٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۲۴۰ صفحه

قیمت:
۵۴,۰۰۰
تومان